Morgengave

En oplevelse for bruden i verdensklasse


Morgengave

Morgengave

Den romantiske billedserie er en sød og personlig måde at sige "Jeg elsker dig og du får mig ubetinget".

Brylluppet er ofte den periode i livet, hvor man føler sig bedst tilpas og attraktiv og samtidig en perfekt lejlighed til en sensuel fotografering.

boudoir morgengaven

Vi forkæler vore kunder

Det er ikke uden grund at mange kommer til Fotograf Westersø, når det drejer sig om personlige billeder, hvor man er sårbar og har brug for respekt og indlevelse.

boudoir album

Spar penge på en pakke

Studiet har gennem årene fået ry for at lave billeder i en helt særlig stil og for at få modellerne til at føle sig veltilpas gennem hele processen. Og netop derfor kommer mange igen og igen.


Pakke 1

Op til 1 times fotografering i studie, tid til billedgennemgang og udvælgelse, inkl. 2 stk. 18x24 cm billedeprint. Dette er pakken til dig som ønsker nogle enkelte print til din udkårne. Pris 1.695 kr.

Pakke 2

Op til 1 times fotografering, tid til billedgennemgang og udvælgelse med 6 redigerede billeder samlet i flot 18x18 cm fotobog. Dette er pakken til dig som ønsker flere billeder, men samtidig selv vil bestemme af hvem og hvornår de skal ses. Pris 2.495 kr.

Pakke 3

Op til 1 times fotografering i studie, tid til billedgennemgang og udvælgelse med 2 stk. af vores eksklusive Galleri Collection. Med vores serie “Galleri Collection” leveres fotografierne i en speciel montering med billedet svævende 5 mm. over den lækre bagkarton. Dette er pakken til dig som ønsker at udstille dine billeder på en smuk og kreativ måde. Pris 4.995 kr.


Pakke 4

Op til 2 timers fotografering i studie, tid til billedgennemgang og udvælgelse med vores eksklusive fotobog m. 25 redigerede billeder. Bøgerne fås i størrelserne 30x30 cm eller 35x25 cm. Dette er pakken til dig som ikke ønsker nogen begrænsninger og som ønsker billederne smukt “pakket ind” i en af vores lækre fotobøger. Pris 6.995 kr. (spar 1.495 kr.)

Makeup og hår

Hvis du ønsker en makeup-artist til at ordne hår og makeup inden fotograferingen skal du blot sige det ved booking og vi sørger for det hele. Vi samarbejder med en række dygtige makeup-artister, som forstår at lægge den rigtige makeup til en fotosession. Makeup koster fra 600 kr.